Zaštita privatnosti | WWF

Zaštita privatnosti

Ova web stranica je u vlasništvu svjetske organizacije za zaštitu prirode WWF (World Wild Fund for Nature, bivši World Wildlife Fund), u daljnjem tekstu “WWF”.
S vremena na vrijeme možemo promijeniti politiku privatnosti ažuriranjem ovog objavljivanja.

Molimo provjerite ovu stranicu povremeno za promjene. Vaša daljnja uporaba ove web stranice nakon slanja promjena u ovom pravilu znači da prihvaćate naknadne izmjene.
 • WWF ne prikuplja nikakve osobne podatke o korisnicima, osim onoga što nam je svjesno i specifično dostavio korisnik.
 • WWF se obvezuje osigurati privatnost vaših osobnih podataka.
 • Obvezujemo se ne prodavati niti proslijeđivati vaše podatke bilo kojoj drugoj organizaciji izvan WWF-a, osim ako nam za to izričito ne date dopuštenje.
 • Uvijek vam dajemo opciju otkazivanja pretplate na našu mailing listu.
 • Ako ste mlađi od 18 godina, predlažemo da pitate svoje roditelje za dopuštenje prije prijave na ovu stranicu.

Privatnost podataka

1. Koje podatke prikupljamo?
2. Gdje se te informacije vide?
3. Informacije za osobe ispod 18 godina
4. Vaše pravo na pristup informacijama
5. Vanjske poveznice
 
1.Koje podatke prikupljamo?
 
 • Privatne podatke kao što su ime, adresa, telefonski broj, adresa e-pošte i datum rođenja (gdje je to prikladno). Te podatke  prikupljamo samo u vezi s određenim aktivnostima, kao što su članstvo, kampanje, povratne informacije, ankete, pretplate na e-mail newsletter itd. Ne morate otkriti bilo koju od ovih informacija ako ne želite.
 • Podatke koji nisu osobni.
   
  WWF prikuplja podatke kao što su IP adresa (mjesto računala na internetu), stranice kojima se pristupa i datoteke koje su preuzete. To nam pomaže utvrditi koliko osoba upotrebljava našu web-lokaciju, koliko ljudi je redovito posjećuje, koje su stranice najpopularnije i koje stranice su najmanje popularne. Ove informacije nam ne govore ništa o tome tko ste, to jednostavno omogućuje nadzor i poboljšanje naše usluge.
  Upotrebljavamo Google Analytics, uključujući oglašavanje na prikazivačkoj mreži (npr. Remarketing) i izvještaje o broju pojavljivanja na Google prikazivačkoj mreži. Posjetitelji mogu isključiti Google Analytics za oglašavanje na prikazivačkoj mreži i prilagoditi oglase Google prikazivačke mreže pomoću postavki oglasa.
   
  2. Gdje se informacije bilježe?
  Osobni podaci koji se šalju putem obrasca na ovoj stranici prikupljaju se samo u WWF bazi podataka. Obećavamo da WWF neće dijeliti informacije koje nam dajete na ovoj web stranici s bilo kojom drugom organizacijom izvan WWF-a, osim ako na to niste izričito pristali.
   
  3. Informaciije za osobe ispod 18 godina
  Ako ste mlađi od 18 godina, obavezno zatražite odobrenje roditelja ili skrbnika prije nego što pošaljete bilo kakve informacije o sebi (vaše ime, adresa, adresa e-pošte, itd.) nama ili bilo kome drugome preko interneta. Potičemo roditelje da se uključe u praćenje uporabe interneta kod svoje djece i da budu svjesni aktivnosti u kojima ona sudjeluju.
   
  4. Vaše pravo na pristup informacijama
  U svakom trenutku možete zatražiti kopiju osobnih podataka koje držimo o vama ili zatražiti ispravak ili brisanje informacija.
   
  5. Vanjske poveznice
  Na ovoj web stranici postoje linkovi koji vas vode na druge web stranice izvan naše usluge. Sve veze koje se dostavljaju na web stranice treće strane izvan ove stranice pružaju se samo zbog vaše praktičnosti. Rad i sadržaj takvih web stranica trećih strana je izvan naše kontrole, a mi ni na koji način ne prihvaćamo nikakvu odgovornost za sadržaj ili drugi materijal koji se može sadržavati na takvim web stranicama, korištenjem takvih web stranica, ili bilo kojih drugih proizvoda ili usluga promoviranim ili prodanim putem takvih web stranica. Ni pod kojim okolnostima nećemo biti odgovorni za bilo kakvu štetu, izravnu ili neizravnu, koja proizlazi iz bilo koje upotrebe ove web stranice ili bilo koje druge web stranice treće strane povezane s ovom web stranicom, bez obzira na to je li nam savjetovana mogućnost nekih šteta.
Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi naših pravila o privatnosti, kontaktirajte nas.
 
Fabijan-Hrvatin Peronja
službenik za GDPR / GDPR official
mob: +385 1 5509 623

e-mail: fperonja@wwfadria.org