Home | WWF

Njihuni me të rejat rreth parqeve

 
	© Leo Burnett
Parks Dinarides logo
© Leo Burnett
WWF-i punon ne partneritet me Parqet Dinarike, rrjetin e zonave të mbrojtura Dinarike, që mbledh parqet e regjionit. Që të njiheni me lajmet rreth zonave të mbrojtura na përcillni ne bllogun e Parqeve Dinarike këtu !

WWF DHE SEKTORI I BIZNESIT

Mësoni më shumë se si kompania/korporata juaj mund të bëjë biznes në mënyrë të qëndrueshme, duke bërë ndryshime të mëdha për mbrojtjen e natyrës dhe të promovoni biznesin tuaj.

WWF-i ka eksperiencë shumëvjeqare në partneritet me shumë korporata botërore sikur: H&M, IKEA, The Coca Cola Company, Nike, Hilton Hotels, Volvo, Marks and Spencer, SPAR, TetraPak si dhe shumë tjera!
 
	© WWF
Žutoperajna tuna, Filipini
© WWF

Zonat e mbrojtura për natyrë dhe njerëz

Në Tetor të vitit 2015 WWF Adria ka filluar projektin e quajtur „Zonat e mbrojtura për natyrë dhe njerëz“ (Protected Areas for Nature and People, PA4NP). Në Kosovë peizazhi i mbrojtur Gërmia do të zhvillohet si park urban, si shembull i zonave të njëjta në hapësira urbane për promovimin e mbrojtjes së natyrës. Në vitin e dytë është planifikuar zhvillimi i aktiviteteve në Shqipëri. Mësoni më shumë!
 

A DËSHIRONI QË TË PRANONI BULETININ TONË?

Regjistrohuni dhe do të pranoni rregullisht buletinin tonë!

* indicates required

I have read and agree to the Terms and Conditions and Privacy Policy.