What would you like to search for?

Our News

ZAPOŠLJAVAMO: WWF Adria - Serbia Country Operations Manager

Tražimo profesionalnu i iskusnu osobu koja može da osigura da naši poslovni procesi u Srbiji budu u potpunosti usklađeni s internim pravilima WWF-a, kao i nacionalnim zakonodavstvom u Srbiji. Osoba koju tražimo će biti zadužena da operativno sprovodi finansijske i administrativne procese u našoj kancelariji u Srbiji, pa zbog toga očekujemo da ima iskustva u projektnom budžetiranju, finansijskom planiranju, računovodstvu, administraciji međunarodnih projekata, kao i sveobuhvatnom finansijskom izveštavanju. Ova pozicija podrazumeva i preuzimanje uloge i odgovornosti pravnog zastupnika WWF Adria – Srbije koju će obavljati uz upravljačku podršku i nadzor glavne kancelarije WWF Adrije u Hrvatskoj, kao i WWF International-a.

Reč je o važnoj operativnoj poziciji koja treba da osigura dobro funkcionisanje svih poslovnih procesa u Srbiji i koja zahteva ozbiljnost, profesionalnost i staloženost u poslu. WWF Adria-Srbija je deo regionalne WWF Adria organizacije koja posluje u okviru međunarodne regionalne strukture s definisanim indikatorima i visokim standardom organizacijskih očekivanja.

Više o poziciji možete da saznate na ovde navedenom linku. Proces zapošljavanja predviđa pismeno testiranje finansijskih znanja i kompetencija, psihološku procenu, kao i nekoliko krugova intervjua pred međunarodnom komisijom. Zainteresovani kandidati su pozvani da pošalju svoj CV, motivaciono pismo i dve preporuke na engleskom jeziku na recruitment@wwfadria.org zaključno sa datumom 7. maj 2024. uz naznaku za koje radno mesto se prijavljuju.
 

Share This!

Help us spread the message