What would you like to search for?

© Pixabay
MËNYRAT PËR TA MBËSHTETUR WWF-në

Ju mund të keni një ndikim të jashtëzakonshëm dhe pozitiv në botën tonë natyrore. Kur ndihmoni WWF të mbrojë speciet, ju kontribuoni për një planet prosperues dhe të shëndetshëm. Sido që zgjidhni të mbështesni WWF-në, ju jemi thellësisht mirënjohës.

Në WWF Adria, donacionet tuaja mund të bëhen në mënyrat e mëposhtme::

Donacionet e rregullta mujore do ta fuqizojnë WWF-në të bëjë edhe më shumë. Duke dhënë çdo muaj, ju mund të ndihmoni në mbrojtjen e disa prej specieve tona më të cenueshme dhe habitateve që ata i quajnë shtëpi. Donacioni juaj mujor na ndihmon të mbrojmë, ruajmë dhe restaurojmë vendet më të rëndësishme të rajonit tonë dhe të ndryshojmë mënyrën se si jetojmë në planetin tonë të brishtë për natyrën dhe për ju.

Ju mund të vendosni të jepni vetëm një donacion. Çdo cent na ndihmon në përpjekjet tona për të siguruar një të ardhme të sigurt dhe të begatë.

Nuk keni kartë krediti? Donacioni juaj bujar mund të transferohet lehtësisht përmes llogarisë bankare:
WWF Adria
ZAGREBAČKA BANKA D.D.
Zagreb, Kroaci
IBAN: HR7423600001502248999
Kodi SWIFT/Bic: ZABAHR2X

Ne jemi gjenerata e parë që e dimë se po e shkatërrojmë planetin tonë. Dhe ne mund të jemi të fundit që mund të bëjmë diçka për këtë. Na ndihmoni ta bëjmë ndryshimin!

DONATE
© Staffan Widstrand / WWF