What would you like to search for?

Ndryshimet klimatike
© Shutterstock

Ndryshimet klimatike po prekin botën përreth nesh. Është e rëndësishme që të jemi të informuar për ta zbutur ndikimin tonë në klimë dhe për t'iu përshtatur ndryshimit. Shumë përgjigje janë në natyrë, sepse natyra është aleati ynë më i afërt.

Lumenjtë dhe ligatinat ofrojnë zgjidhje të bazuara në natyrë për përshtatjen dhe zbutjen e efekteve të ndryshimeve klimatike

PërZGJEDHJA JONË E USHQIMIT KA NDIKIM NË NDRYSHIMIN KLIMATIk

PYJET JANË MËNYRA MË MIRË PËR TË ZBUTUR EFEKTET E NDRYSHIMEVE KLIMATIKE

SHUMË KAFSHË DHE BIMË PO ZHDUKEN PËR SHKAK TË NDRYSHIMEVE KLIMATIKE

INSKETET PO NDIKOHEN NGA NDRYSHIMET KLIMATIKE DHE KJO PO E PRISH BILANCIN NATYROR