What would you like to search for?

Natyra na jep shpresë. Na mbush me ajrin që thithim, ujin që pimë. Por e ardhmja e natyrës është në pikëpyetje . Po humbasim pyjet, jetën e egër, ujin e ëmbël, dhe biodiversitetin në përgjithësi. Dhe e gjithë kjo po ndodh me shpejtësi të madhe.

SHIKOJENI NATYRËN QË TË GJITHË E DUAM DHE HUMBJEN E SË CILËS NUK DUHET TA LEJOJMË!
LOVE IT OR LOSE IT!
Shiheni punën tonë

WWF punon për të mbrojtur burimet tona natyrore - oqeanet, tokën, dhe kafshët e egra - kështuqë ne mund të vazhdojmë të përfitojmë nga ushqimi, energjia dhe uji.

Ne besojmë në fuqinë e njerëzve. Për shkak të kësaj ne kemi shpresë për të ardhmen tonë të përbashkët.

© Jan Pirnat
JU MUND TË BËNI NDRYSHIM
Kur jepni me zemëgjerësi sot, ju bëheni një pjesë jetike e punës mjedisore të WWF Adria. Ju mund të mundësoni ndryshime pozitive për rajonin tonë, komunitetin tuaj, dhe të ardhmen e familjes suaj.

Shpërndajeni këtë!

Na ndihmoni ta përhapim mesazhin.