What would you like to search for?

RAPORTI MBI GJENDJEN E PLANETIT

Numri i specieve të gjalla
ka rënë mesatarisht për 69%
që nga viti 1970.

© © naturepl.com / Doug Gimesy / WWF

Raporti i fundit konfirmon atë që natyra ka demonstruar në vazhdimësi: aktivitetet e paqëndrueshme njerëzore janë duke i shtyrë sistemet natyrore të planetit që janë esenciale për jetesë në Tokë drejt fundit.

TË GJITHË KANE ROL NË SHPËTIMIN E PLANETIT TONË
Zbulo më shumë.
Shiheni punën tonë

WWF punon për të mbrojtur burimet tona natyrore - oqeanet, tokën, dhe kafshët e egra - kështuqë ne mund të vazhdojmë të përfitojmë nga ushqimi, energjia dhe uji.

Ne besojmë në fuqinë e njerëzve. Për shkak të kësaj ne kemi shpresë për të ardhmen tonë të përbashkët.

© Jan Pirnat
JU MUND TË BËNI NDRYSHIM
Kur jepni me zemëgjerësi sot, ju bëheni një pjesë jetike e punës mjedisore të WWF Adria. Ju mund të mundësoni ndryshime pozitive për rajonin tonë, komunitetin tuaj, dhe të ardhmen e familjes suaj.
null